Κατεύθυνση 7 – ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Στο ιστολογιο  ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ θα αναρτηθούν όλες οι προσφορές σας σαν υπηρεσία τοποθετημένες ανά γεωγραφικό χάρτη και γειτονιά.

Μόλις δημιουργηθούν ομαδάρχες και περιφερειάρχες σε όλους τους νομούς τις ΕΛΛΑΔΑΣ θα ξεκινήσει και η ενημέρωση για τις υπηρεσίες όλων των μελών . Αυτό επιλέχτηκε να γίνει για την μεγαλύτερη ασφάλεια μας.

Το site θα σας ενημερώσει για τους ομαδάρχες και περιφερειάρχες κάθε περιοχής ώστε να μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί τους.

Όταν θα βρεθούμε σε πλήρη επάρκεια πανελλαδικά και θα αρχίσουμε να αναρτούμε όλες τις υπηρεσίες τότε ξεκινούν και τα καθήκοντα ομαδαρχών, περιφερειαρχών.

Τα μέλη που συμμετέχουν πρέπει ανελλιπώς πριν ξεκινήσουν οποιαδήποτε ανταλλαγή να ενημερώνουν τον ομαδάρχη τους όπως και μετά το τέλος της ανταλλαγής ώστε ποτέ να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα συνεννόησης . Ο ομαδάρχης πρέπει να κρατάει ανελλιπώς όλα τα στοιχεία κίνησης όπως και αποδείξεις σε περίπτωση αγορών όπως και καθημερινή καταγραφή αποθήκης.

Οι ομαδάρχες και περιφερειάρχες θα ενημερώνονται για θέματα από τον κεντρικό φορέα χωρίς να ενημερώνονται τα μέλη. Τα μέλη έχουν αντιπρόσωπο τους τον εκάστοτε ομαδάρχη-περιφερειάρχη.

Πολύ σύντομα θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πρώτη μάχη η οποία λέγετε “κάρτα του πολίτη” Εμείς δεν θα την πάρουμε αλλά δεν πρέπει να σας επηρεάσουμε καθόλου για το τι πρέπει να κάνετε εσείς!!
Αυτό όμως που πρέπει να προβλέψουν οι ομαδάρχες είναι ότι πολύ συνάνθρωποι μας θα βρεθούν σύντομα σε δεινή θέση λόγω τις “κάρτας του πολίτη” καλούμαστε όλοι λοπον να τους στηρίξουμε στις ανάγκες τους 100%.

Το δώρο του Αχιλλέα σε εμάς ήταν μια μικρή μαύρη πέτρα που όλοι έχουμε πάντα μαζί μας . Την έχουμε πάντα σε εμφανή σημείο , μαζί με τα τσιγάρα μας, μαζί με το κινητό παντού που κυκλοφορούμε έξω!

Όποιος άνθρωπος μας πλησιάσει και αφήσει δίπλα από την δική μας πέτρα την δική του αμέσως θεωρείτε αδελφός και πρέπει να τον στηρίξουμε!

Ο Αχιλλέας μας έμαθε ότι ακόμα και μέσα στα ξημερώματα αν βρεθεί κάποιος και μας χτυπήσει το κουδούνι και μας δώσει την πέτρα ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΎΜΕ ΣΑΝ ΑΔΕΛΦΟ!.

….ΑΧΙΛΛΕΑΣ 6/10/2010

…Είναι ανόητο να ξεκινήσουμε οτιδήποτε αν πρώτα δεν σπάσουμε μέσα μας την αμφιβολία που μας πότισαν τόσα χρόνια. Αν δεν καταλάβουμε ότι όλο αυτό που κάνουμε πάνω από όλα είναι για να γίνουμε όλοι αδέρφια ας μην το κάνουμε καλύτερα. Γιατί πίσω από το απτό από το καθημερινό κρύβεται και το πνευματικό και αν δεν οδηγήσουμε τους συνανθρώπους μας να θυμηθούν από που κατάγονται θα χάσουμε την μάχη.

Αυτή η πέτρα είναι το πιο δυνατό όπλο που σας έχει δοθεί ποτέ! Είναι η μυστική σας γλώσσα, είναι η ταυτότητα σας, είναι ένας ραδιοπομπός που εκπέμπει για βοήθεια αν χρειαστεί η για επίθεση.Ένας φάρος που καλεί νέα αδέλφια δίπλα σας!

Είναι ένα όπλο επικοινωνίας που θα μπορέσει να νικήσει τους ιούς που φυτέψανε τα τσακάλια μέσα στο υποσηνειδητο σας.

Αν με ρωτούσατε αν θα πήγαινα για πόλεμο χωρίς αυτό το όπλο θα σας απαντούσα ΟΧΙ ΠΟΤΕ . Αν με ρωτούσατε αν θα έκλεινα την πόρτα σε ένα άγνωστο που μου δίνει αυτή την πέτρα ξημερώματα θα απαντούσα ΠΟΤΕ γιατί απλά δεν ξέρω ποιος είναι και δεν ξέρω τι εντολή έχει έρθει να εκτελέσει…

Και να σας θυμίσω ότι με λένε ΑΧΙΛΛΕΑ και γνωρίζω τον εχθρό και ορκίζομαι με τον ένα η άλλο τρόπο σε αυτή ή στην επόμενη ζωή εγώ θα πάρω εκδίκηση!!

Παρακαλώ διαβάστε τώρα την κατεύθυνση 8 . Διδασκαλεία χωρίς σειρά! ΕΔΩ

ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s