Οι ακόλουθοι του Σατανά

-

Διαβάζουμε καθημερινά σε blog, εφημερίδες και παντός τύπου ενημερωτικά μέσα για την δραματική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα μας.Φτώχεια, πείνα, χρέη, αυτοκτονίες και προ παντός απελπισία που φτιάχνουν το μέλλον μαύρο, με τα όνειρα να έχουν σβήσει.Σε παγκόσμιο επίπεδο τα ίδια και χειρότερα, τοπικοί πόλεμοι, τρομοκρατικές ενέργειες, βανδαλισμοί και ακραία καιρικά φαινόμενα συνθέτουν ένα τρομακτικό σκηνικό. Τα σημεία των καιρών πολλά,δεν αφήνουν περιθώριο αμφισβήτησης πως κάτι δεν πάει καλά στην ανθρωπότητα. Μου ήρθε στο μυαλό η φράση των σατανόπιστων illuminati,»Ordo ab chao», τάξη μέσα απ το χάος. Χάος, το χάος που δημιούργησαν και συνεχίζουν να δημιουργούν μέχρι να ολοκληρωθεί η πυραμίδα τους, η παγκόσμια διακυβέρνηση, η πλήρης υποταγή των λαών κάτω από τον αντίχριστο μεσσία τους, που αναμένουν τόσο πολύ ώστε να τους οδηγήσει στην αποθέωση. Οι διαβασμένοι αναλυτές μιλούν για γεωστρατηγική, γεωενέργεια, υδρογονάνθρακες και σαφώς, συμφωνίες κάτω από το τραπέζι από τις υπερδυνάμεις χώρες, για χρήμα, εξουσία και κυριαρχία περιοχών ζωτικής σημασίας.»Όποιος έχει την ενέργεια έχει και τη δύναμη».

Η μόνη ενέργεια που θέλουν είναι αυτή που πηγάζει από μέσα μας, η ψυχή μας, η ελευθερία μας, η ζωή μας που μας δόθηκε απλόχερα από τον Κύριο των δυνάμεων, τον ΧΡΙΣΤΟ μας, όλα τα υπόλοιπα είναι έμμεσα δολώματα για να φτάσουν στο στόχο τους οι δυνάστες-τύραννοι της οικουμένης. Η καλύτερη τακτική πολέμου είναι η παραπλάνηση και αυτοί την χρησιμοποιούν πολύ καλά. Οι «πεφωτισμένοι», οι ακόλουθοι του σατανά.

Η Αληθινή ενέργεια που κυνηγά είναι αυτή, συνέχεια, μέρα και νύχτα. Τα όπλα μας όμως είναι ανίκητα, προσευχή, πίστη, ελπίδα στον Σωτήρα Χριστό, στο Αιώνιο Άκτιστο Φως του που θα κάψει το σατανά και τους ακόλουθους του.

Ο χρόνος κυλά υπέρ αυτών που εναποθέτουν τις ελπίδες στον Ζώντα Θεό, αυτών που νοσταλγούν να καθήσουν μαζί Του, στο βασίλειο που έφτιαξε για εμάς εκ θεμελίων γης. Η πίστη οδηγεί ψηλά… εκεί στην αληθινή πατρίδα μας,στο βασίλειο των Ουρανών.

Και είδα καινούργιο ουρανό και καινούργια γη και η πρώτη γη και ο πρώτος ουρανός έφυγαν. Και η θάλασσα δεν υπήρχε πλέον.2Και είδα την νέα Ιερουσαλήμ να κατεβαίνει από τον ουρανό ετοιμασμένη από τον Θεό σαν στολισμένη νύφη.3 Τότε ακούστηκε φωνή δυνατή από τον ουρανό να λέει: «αυτή είναι η σκηνή του Θεού με τους ανθρώπους και μαζί με αυτούς θα μένει και ο θεός. Και αυτοί θα είναι ο λαός του και ο Θεός θα είναι ο Θεός τους.4 Και θα εξαλείψει από αυτούς Ο Θεός όλα τα δάκρυά τους , θάνατος δεν θα υπάρχει, ούτε πένθος, ούτε κραυγές, ούτε και ο πόνος. Όλες οι δυστυχίες πέρασαν οριστικά».

 

 Και είπε αυτός που κάθονταν στον θρόνο: «και να, τα έφτιαξα όλα καινούργια» . Και μου είπε: «γράψε ότι αυτά τα λόγια είναι αξιόπιστα και αληθινά. 6Και μου είπε ακόμη: « Ολοκληρώθηκε εγώ είμαι το Α και το Ω, η αρχή και το τέλος, εγώ θα δώσω σε αυτόν που διψάει να πιει από την πηγή της ζωής δωρεάν. 7Ο νικητής θα αποκτήσει αυτά τα αγαθά και εγώ θα είμαι ο Θεός του και αυτός θα είναι ο υιός μου.

ΑΛΕΞ

Η ΠΛΑΝΗ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s