5 πίνακες της Αναγέννησης με UFO!!

La-Madonna-de-Saint-Giovannino-I1-672x372

Πίνακες ζωγραφικής από την εποζή της Αναγέννησης υπάρχουν πολλοί. Πέντε απ αυτούς όμως περιέχουν «περίεργα» ιπτάμενα αντικείμενα τα οποία μόνο ερωτήσεις μπορούν να δημιουργήσουν…

Επειδή όμως καλύτερα να βλέπεις παρά να διαβάζεις, πάμε να δούμε!

La-Madonna-de-Saint-Giovannino-I1-672x372

Γιατί ο ζωγράφος περιλαμβάνει αυτό το αντικείμενο στον ουρανό; Αυτό είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα έργα ζωγραφικής, που ονομάζεται Η Μαντόνα με τον Άγιο Giovannino. Είναι ένας πίνακας από τον 15ο αιώνα από τον Domenico Ghirlandaio. Ήταν ένας Ιταλός ζωγράφος της Αναγέννησης από τη Φλωρεντία, που κατείχε ένα εργαστήριο όπου μαθήτευσε ο περίφημος Μιχαήλ Άγγελος.

Ποιος είναι ο σκοπός της προσθήκης αυτού του….πράγματος στον ουρανό; Δεν είναι ο ήλιος, δεν είναι ένα σύννεφο ή κάτι τέτοιο τι είναι αυτό ?! Υπάρχει ένας άνθρωπος στο παρασκήνιο ο οποίος κοιτάει περίεργα αυτό το αντικείμενο στον ουρανό και φαίνεται να μην έχει καμία απολύτως σχέση με τα όλο θέμα του πίνακα.

Battesimo_DeGelder

Ένας Ολλανδός καλλιτέχνης εν ονόματι, AERT De Gelder ζωγράφισε αυτόν τον πίνακα, όπου απεικονίζεται η Βάπτιση του Χριστού. Κατασκευασμένη το 1710, αυτή η εικόνα απεικονίζει μια τελετή βάπτισης με μια περίεργη τροπή. Όταν απομυθοποιήσει κάποιος αυτή την εικόνα, θα πεί ότι ο κύκλος στον ουρανό δεν είναι τίποτα περισσότερο από την εκπροσώπηση από τις γραφές ότι «Το φως του Χριστού κατεβαίνει σαν περιστέρι από τον ουρανό».

Δεν νομίζω ότι έτσι αναφέρεται στις Γραφές…

Moon_Blago_Archives_480 Sun_Blago_Archives_480

Αυτά τα κομμάτια είναι από τοιχογραφία της Μονής Βισόκι Ντετσάνι, στο δυτικό τμήμα της σερβικής επαρχίας του Κοσσυφοπεδίου. Εντός της Μονής υπάρχουν αρκετές διάσημες σκηνές που περιγράφονται στη Βίβλο ζωγραφισμένα στους τοίχους.

Αυτές οι εικόνες είναι από την απεικόνιση της Σταύρωσης του Χριστού και αυτό το οποίο είναι τόσο ενδιαφέρον για αυτές τις εικόνες συγκεκριμένα είναι ότι υπάρχουν άγγελοι στην εικόνα οι οποίοι δεν μοιάζουν καθόλου με τους αγγέλους που ξέρουμε. Αυτό δεν είναι μια απεικόνιση των αγγέλων ή οποιοδήποτε τύπου ουράνιου οντος, αλλά είναι σαν ένα είδος σκάφους.

Mtskheta

Εδώ έχουμε άλλον ένα πίνακα ο οποίος απεικονίζει την σταύρωση του Ιησού. Φαίνονται ξεκάθαρα τα σκάφη, τα οποία μάλιστα, βγάζουν και κάτι σαν φωτιά από κάτω..

Τι έγινε? Όλοι αυτοί οι ζωγράφοι είχαν την ίδια παραίσθηση?

Ή μήπως ζωγράφιζαν την Αλήθεια?..

Η ΠΛΑΝΗ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s