Προσκυνώ τη Χάρη σου Λαέ

11183467_1592203877708181_7148801692373462468_n

Φωτεινούς Ελληνικούς Χαιρετισμούς ….
Δεν πανηγυρίζω για νίκη του Τσίπρα ή της πολιτικής ηγεσίας , δεν διαμαρτύρομαι για την πλήρη απαξίωση, όλων αυτών που οδήγησαν τον Ελληνικό λαό στο σημερνό του κατάντημα … γιατί η τεχνιτή οικονομική κρίση οφείλεται, στις καταχρήσεις , μίζες , κομπίνες λαμογιές, κάθε λογής των ανίκανων πολιτικών ή των αχρείων Εθνοπροδοτών με σκοπό την παράδοση της Ελλάδος και του πλούτου της !
Απλά υποκλίνομαι στον Ελληνισμό , απλά υποκλίνομαι στον Ελλαδικό λαό , που γνωρίζει ότι οι επόμενες μέρες ,οι επόμενες βδομάδες και μήνες θα είναι γεμάτοι από αγωνίας και στέρησης , τα επόμενα δυο χρόνια …θα είναι σκληρά … Και θα είναι έτσι ,είτε ψήφιζε ΝΑΙ ,είτε ψήφιζε ΟΧΙ… δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό ….
ΑΛΛΑ
Ένα είναι να λες …θα στερηθώ, αλλά θα είμαι αξιοπρεπής ,θα γονατίσω αλλά θα σηκωθώ …γιατί τώρα ΑΠΑΙΤΩ από τους Βρικόλακες της Ευρώπης , να με δουν σαν ΑΝΘΡΩΠΟ και όχι σαν ένα νούμερο , να ΑΠΑΙΤΩ να δουν ΟΛΟΥΣ τους λαούς της Ευρώπης …σαν τα γερά θεμέλια για ένα Ευρωπαϊκό Μέλλον. και όχι σαν ρακοσυλλέκτες των δικών τους απομηναριών ……

Ένα είναι να διεκδικείς τα δίκαια σου , τον σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα σου , την ισότητας μεταξύ των μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης , και την αναγνώριση της κυριαρχίας του κάθε κράτους μέλους ….
ΕΧΕΙ δικαίωμα κάθε μέλος κράτος, να αποφασίζει πως θα εφαρμόσει τα μέτρα που απαιτούνται για την αναδιάρθρωση της σωστής λειτουργίας του , της σωστής διαχείρισης και πληρωμής των όποιων δανείων( άστε που τα βαρυφόρτωσαν με ψεύτικα νούμερα ) ….και άλλο είναι …να υποσκάπτουν και να καταργούν το δικαίωμα της ψήφου σου ,διορίζοντας μια τεχνοκρατική εντολοδόχο διοίκηση, που απλά θα εκτελεί διαταγές, προς το συμφέρων όχι της Ευρώπης και των λαών της, αλλά της Ελίτ του μεγάλου κλαμπ!!
Άλλο είναι να επιλέγεις τους πιο δίκαιους τόπους εφαρμογές μέτρων και άλλο είναι τελεσιγραφικά να σε απειλούνε ….ότι θα κλείσουν τις κάνουλες των Ευρώ, ότι θα τους θυμώσεις και θα σε παραδώσουν σαν γλυκολούκουμο στον εχθρό σου , ή ακόμη θα αποσύρουν εταιρείες από διαγωνισμούς για την ενέργεια λέγοντας το αξιοθρήνητο take it or leave it ..το παίρνεις ή το αφήνεις και σε αυτοκτονούμε !!!
Συν Έλληνες , ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ … κρατήστε το χέρι σφικτά ο ένας με τον άλλο , γίνεται μια καρδία , μια ψυχή , ένα πνεύμα Ελληνικό , χρειάζεται δύναμη ψυχής και αλληλεγγύη , χρειάζεται να μοιραστούμε και ότι έχουμε μέχρι να περάσουμε οι πρώτες δύσκολες ώρες … αλλά αξίζει , γιατί κρατήσαμε την Εθνική και προσωπική μας αξιοπρέπεια , κρατήσαμε ψηλά το κεφάλι του Ελληνισμού …γιατί αλλιώς απλά θα αποδεχόμαστε μια διαιώνιση νέων μνημονίων, χωρίς κανένα μέλλον. για καλύτερες ήμερες .
Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ..ώρα να φεύγουν αυτοί που δεν το καταλαβαίνουν ….. γιατί δεν θέλω να πιστέψω πως καταλαβαίνουν που μας οδηγούν στην εξαφάνιση του Ελληνισμού και το επιδιώκουν έναντι μιζων
ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ Σ ΣΟΥ ΛΑΕ ΜΟΥ !!!!

Υπατία

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s