Περί των πολλώώώώώών εκατομμυρίων που κερδίζουμε κάποιοι bloggers…

Nikos K Meres

Σχόλιο Αχιλλέα Ηροδότου: Είπα να καθίσω να γράψω εγώ μία απάντηση για τη σαπίλα που προκαλούν κάποια site αλλά τα είπε όλα ο Αδερφός Νίκος!!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ!

Πολλοί εκεί έξω από διάφορα blogs και sites λέτε ότι γράφουμε ότι γράφουμε και δημοσιοποιούμε ότι δημοσιοποιούμε για να πάρουμε περισσότερα κλικ και περισσότερα views και χρήματα από τις διαφημίσεις…

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!! Ανοίξτε τα στραβά σας επιτέλους, άνοες!

Πολλοί από μας προσπαθούμε να ενημερώσουμε τον κόσμο πέραν της γραμμικής ενημέρωσης, φέρνοντας την εναλλακτική πληροφορία στο μυαλό του ώστε να τον κάνουμε υγιή σκεπτόμενο κριτή της ενημέρωσης ώστε να δει έξω από το κουτί τι παίζει!

Και για να μιλήσω με αριθμούς, όταν είχαμε διαφημίσεις της google στο blogspot βγάζαμε 5-10 ευρώ το μηνα και χαλούσαμε το λιγότερο 4 ώρες τη μέρα!!

Όταν λέω «εμείς», εννοώ το meresparaxenes.com και το i-plani.com του φίλου και συνεργάτη Αχιλλέα.

Μετά από σφοδρές επιθέσεις που δέχτηκα προσωπικά, γιατί κάποιοι δεν ήθελαν να ακουστούν αλήθειες που τους ξεμπρόστιαζαν, έκλεισα το blog στη google και άνοιξα στο wordpress με τα λεφτά που είχα βγάλει από τις ψόφιες διαφημίσεις της google.

Κάποιοι μήνες κόπου λοιπόν πήγαν στην ανοικοδόμηση μιας νέας σελίδας πιο «σωστής» από την προηγούμενη και χωρίς κανέναν νταβά τύπου google πάνω απ’ το κεφάλι μου.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ λοιπόν ούτε εγώ, ούτε ο Αχιλλέας στο site του και δεν πρόκειται να βάλουμε διαφημίσεις τέτοιου είδους ξανά!

Προσωπικά, δε θα έλεγα όχι στο να διαφημίσω κάποιον ιδιώτη αν είχα μια καλή προσφορά και χωρίς να χαλάσει τίποτα απ’ τη δομή και το περιεχόμενο του site μου, και αυτό δεν είναι ένας τρόπος να πλουτίσω αλλά ένας τρόπος να πληρώνονται οι (πλέον παραπάνω) ώρες που περναω πάνω στον υπολογιστή για έρευνα και ενημέρωση!

Αν αυτό λοιπόν κάποιοι τύποι από άλλα site το βλέπουν σαν «μάζεμα παραπάνω κλικς», «παραπληροφόρηση» κλπ κλπ και χλευάζουν γιατί έχουν φτιάξει μια σελίδα που χλευάζουν για να μαζεύουν likes κράζωντας σαν κατίνες τους «συναδέλφους» τους που κάνουν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ τη δουλειά τους, να τους πω περαστικά και να πάνε στα jumbo να πάρουν κάποιο άλλο παιχνιδάκι να παίξουν. Θα έχει ωραία κουβαδάκια λογικά στα εποχιακά είδη και σίγουρα μπρατσάκια για να μην πνιγόυν στα βαθιά νερά που κολυμπάμε εμέις και η εναλλακτική ενημέρωση που φέρνουμε εδω και 1μιση χρόνο…

Α! Και όταν βάλουμε διαφημίσεις, θα σας ενημερώσουμε να μας κράξετε τότε, γιατί τώρα αστοχήσατε μάγκες….

Υ.γ.: Να διευκρινίσω πως υπάρχουν τέτοια sites που λένε και είναι πολλά… Τώρα έχει γίνει της μόδας μάλιστα να στήνουν site και να γράφουν: «ΠΑΝΙΚΟΣ!!!! ΠΕΘΑΝΕ Ο ΣΑΚΗΣ ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΟΣΗ!!!» και γενικά κάποιον να «πεθαίνουν» κάθε μέρα για να παίρνουν likes. Αυτούς κράξτε και όχι τους σωστούς μεταδότες της εναλλακτικής πληροφορίας!

Υ.γ.2: Εμείς έτσι βλέπουμε τον κόσμο και αυτή είναι η σωστή ενημέρωση κατά τη γνώμη μας… αν έχετε πρόβλημα με αυτό να πάτε να μιλήσετε στη Δημοκρατία…

Ν. Κ.

meresparaxenes

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s