Επιστολή Αχιλλέα Ηροδότου για τον Σεπτέμβριο

axilleas0000

Αγαπητοί Συνάνθρωποι σε όλο το κόσμο,

Σας γράφω αυτή την επιστολή για να σας ενημερώσω και να σας προφυλλάξω από τα δεινά που πρόκειται να συμβούν τον Σεπτέμβρη αλλά και να σας επιστήσω τη προσοχή σχετικά με όλες τις ψεύτικες θεωρίες που έχουν κατακλύσει τον κόσμο του διαδυκτύου σχετικά με το τί θα συμβεί.

Πολλές ιστοσελίδες προσπαθούν να σας γεμίσουν με τρόμο και να σας πανικοβάλλουν γεμίζοντας με φόβο τις αθώες ψυχές σας και χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση ως μέσο για να φέρουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Τον Σεπτέμβρη δεν θα καταστραφεί ο κόσμος ούτε θα πέσει κάποιος κομήτης ούτε θα επιτεθεί η Λιλιθ (αν έχουν τον Θεό τους!!!) στη Γαία.

Περιμένω να συμβούν κάποια γεγονότα τα οποία θα αλλάξουν το ρου της ανθρώπινης φυλής μέχρι το τέλος.

Η επίσημη έναρξη της παγκόσμιας διακυβέρνησης του πλανήτη θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη με την επίσκεψη του Πάπα του Βατικανού στην Αμερική.

Βασιζόμενοι πάνω σε δυστυχίες, που οι ίδιοι δημιούργησαν, θα ξεκινήσουν την Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Πείνα, φτώχεια, κοινωνική εξαθλίωση, τρομοκρατία και κλιματικό χάος είναι οι συστυχίες τις οποίες οι ίδιοι δημιούργησαν για να σας γονατίσουν.

Θα θελήσουν να δεχτείτε το τσιπάκι μέσω νόμου ο οποίος θα κυνηγάει αυτούς που δεν θα το δεχτούν.

Προ-ετοιμάζουν την άφιξη του Αντίχριστου ο οποίος θα γεννηθεί (θα έρθει) μέσα από μία πύλη την οποία θα δημιουργήσει ένα «αποτυχημένο» πείραμα στο CERN.

Μην αυταπατάστε και μην ρίχνετε ευθύνες σε πολιτικούς και σε κόμματα.

Αυτοί οι οποίοι διοικούν τον πλανήτη δεν φαίνονται.

Πρόκειται για παιδεραστές, άθεους, σατανιστές, λάτρες της αιμομιξίας, υπηρέτες του κακού, ερπετοειδή οι οποίοι δεν πρόκειται ν αλλάξουν ποτέ.

Εσείς όμως έχετε τη δύναμη ν αλλάξετε αυτό το κόσμο. Γιατί έχετε κάτι που αυτοί δεν έχουν και δεν το κατανοούν γι αυτό και το πολεμούν.

Έχετε την ΑΓΑΠΗ μέσα σας.

Ξαναθυμηθείτε πως είναι ν αγαπάτε και να βοηθάτε τον πλησίον σας χωρίς φυλετικές διακρίσεις γιατί είμαστε όλοι αδέρφια, δημιουργημένοι από την ίδια συνείδηση και εκπέμπουμε στα ίδια κύματα.

Μοιραζόμαστε το ίδιο κύτταρο και εάν καταφέρουμε κι ενωθούμε θα ανακαλύψουμε ξεχασμένες μνήμες οι οποίες θα μας οδηγήσουν στην απόλυτη γνώση όπου θα έρθει και η Θέωση-Αφύπνιση.

Συγκεκριμένα προς Έλληνες έχω να πώ πως πρέπει να θυμηθείτε τις ρίζες σας.

ΕΛΛΗΝ= ΦΩΣ όχι σκοταδισμός!

Μισείτε οι Έλληνες σήμερα το οτιδήποτε δεν είναι Ελληνικό.

Οι Έλληνες έδωσαν τα φώτα τους στο πλανήτη και σήμερα δέχονται το σκοτάδι.

Μην ακολουθείτε κανέναν.

Εσείς είστε η Αλλαγή.

Μόνο ενωμένοι κατω από μία Ιδέα κι όχι κάτω από έναν Αρχηγό, θα καταφέρετε να νικήσετε.

Ξεχάστε ότι σας έχει διδάξει το σύστημα και ξαναπλησιάστε τις ΑΞΙΕΣ.

Μόνο τότε θα νικήσετε.

Καιρός γαρ εγγύς.

Αχιλλέας Ηροδότου

6 σκέψεις σχετικά με το “Επιστολή Αχιλλέα Ηροδότου για τον Σεπτέμβριο

 1. Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος

  O ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠΕΚΑΛΥΦΘΗ 1983-2013
  ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ == EDWARD JOSEPH SNOWDEN == 666

  Ο αναμενόμενος ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ για εμας τους Χριστιανούς Ορθόδοξους ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ……..
  ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ το 1983 ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ 2013 , θα γίνει ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ (εντος του 2015) οπότε και θα κυριαρχήσει για 3,5 καιρούς ,οπως μας λένε η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ και ολοι οι ΑΓΙΟΙ μας και στην συνέχεια το Πασχα του 2018 θα καταργηθεί απο τον ΚΥΡΙΟ μας στην ΔΕΥΤΕΡΗ του ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

  Βρισκόμαστε ηδη στις 1260 ΕΣΧΑΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ και ήδη το πρώτο ΟΡΑΤΟ βήμα του Διαβόλου για το διάστημα των Εσχάτων Ετων – ΜΕΓΑΛΗΣ ΘΛΙΨΗΣ συνέβη στις 30 Νοεμβρίου με την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΑΠΑ – ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ.
  Στο ερχόμενο χρονικό διάστημα αναμένονται να συμβούν ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ και με την ολοκλήρωση αυτων ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ κατέχοντας τόσο την Πολιτική εξουσία αλλα και την ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ εξουσία καθώς θα έχει αλλοιώσει-διαβάλλει την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ που θα την χρησιμοποιήσει μονον ως προσωπείο , θα έχει συμπτήξει ολες τις αιρέσεις-θρησκείες σε μια ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ και στην πράξη θα διοικούν οι Οικουμενιστές Επίσκοποι. Φυσικά ο ΘΕΟΣ θα «κολοβώσει» περαιτέρω τις ημέρες της Μεγάλης Θλίψης (1260) πάντα για ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΛΟ ωστε να μας δώσει ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ.
  Στο αμέσως ερχόμενο χρονικό διάστημα (εντος του 2015) αναμένεται να ξεκινήσει ο μεγάλος διωγμός ολων οσων πιστεύουν στον ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ μας, για τον λόγο αυτό θα πρέπει να ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ αναλογιζόμενοι ολες μας τις αμαρτίες, να ΚΛΑΨΟΥΜΕ για αυτές να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ερχόμενοι κοντά στον ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ μας ώστε να είμαστε ΑΣΦΑΛΕΙΣ στις ερχόμενες δυσκολίες καθως θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να μας ΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ότι ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ-SNOWDEN είναι o ΣΩΤΗΡΑΣ της ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ και θέλει το καλό μας.
  Θα πρέπει να ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΜΕ απο τους ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ Επισκόπους-Ιερείς καθως μετα την ΙΣΤΟΡΙΚΗ συνάντηση Παπα και Οικουμενικού Πατριάρχη η ΨΕΥΔΟ-ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ειναι πολυ κοντα, αυτη θα είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΥΓΗ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ.Επίσης το ερχόμενο χρονικό διάστημα προβλέπεται να έχουμε ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ πολέμους σε κάποια σημεία και γενικότερα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ (ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ)
  Να προσέξουμε γιατι θα αλλαχθεί το σύστημα συναλλαγών ,θα γίνει αχρήματο με χρήση καρτων αλλα θα το προχωρήσουν παραπέρα ώστε οι συναλλαγές να γίνονται ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΣΗ ΚΑΡΤΩΝ και τοτε θα μας πουν «για την ευκολία σας να σας βάλουμε ένα chip στο χερι/μετωπο, δεν είναι τίποτα ,μην ανησυχείτε».
  ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΣΕ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ & ΜΕΤΩΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ (chip) ότι και αν μας πουν, ότι και αν μας τάξουν , καθως υστερα δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας.Eπίσης δεν θα πρέπει ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΘΕΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, οτι και αν μας πουν οσο και να μας τρομάξουν που δολίως ο Ψευδοπροφήτης Παπας Φραγκίσκος θα μας προτρέψει να κάνουμε.O ιδιος ο Κυριος μας μας προτρέπει να προσέξουμε ωστε να μην πλανηθούμε καθως θα μας λένε «εδω είναι ο Χριστός,ελάτε να τον προσκυνήσετε» και θα είναι ολα ΤΟΣΟ ΠΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ που μαζι με τα διαδιδόμενα σενάρια ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ θα κάνουν τα πράγματα πολύ δύσκολα.
  Αν είμαστε κοντα στον ΧΡΙΣΤΟ μας εχοντας ΠΛΗΡΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στην Θεία Βοήθεια τότε θα μας δείξει τον δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσουμε και θα μας καλύψει ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΒΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

  ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ

  ΓΙΑΤΙ Ο SNOWDEN ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ?
  1. Γεννήθηκε το 1983 ,υπάρχει 3πλη ορθόδοξη μαρτυρία οτι ο Αντίχριστος γεννήθηκε τότε.
  2. Εμφανίσθηκε δημόσια στα 30 του χρόνια, ξαφνικα το 2013(κι έγινε αμέσως παγκοσμίως γνωστός και από τότε δε σταμάτησε να απασχολεί καθημερινως τα ΜΜΕ), οπως ακριβως και ο Χριστός ξεκίνησε το εργο του στα 30 του χρόνια. Για το ξαφνικό της δημόσιας εμφάνισης του μας έχουν μιλήσει Πατέρες της Εκκλησίας οπως και για την εμφάνιση του Αντιχρίστου το 2013 (Πατέρας Μαξιμος – 2006 ) μαζι με την ΘΕΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ αυτης της αλήθειας.
  3. Απο το ονομα του βγαίνει το 666 με σοφό τρόπο.
  4. Απο το ονομα του EDWARD JOSEPH SNOWDEN προκύπτει λεξαριθμικά 222, που είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ αριθμός για τους Εβραίους ερμηνεύεται ως ΑΡΧΗ ΕΥΛΟΓΙΑΣ και ΕΚΛΕΚΤΟΣ…!!!
  5. «Iωσηφ» ονομάζονταν αυτός που ενωσε ολες τις φυλές του ΙΣΡΑΗΛ και ηταν άρχοντας της εποχής του και αυτός ξεκίνησε το εργο του στα 30 του χρόνια..
  6. Απο το κήρυγμα του που ειναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ (ΗΠΑ – ΒΡΕΤΑΝΙΑ) και υπόσχεται ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κτλ κτλ και το οτι ειναι ΑΡΙΣΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ καθως για το σφραγισμα θα απαιτηθεί ΥΨΗΛΗ τεχνολογία…!!!
  7. Τα γεγονότα γυρω μας αλλα και η αναμονή των Εβραίων για Μεσσία σύντομα..
  8. Απο πολλά στοιχεία προκύπτει οτι η Β’ΠΑΡΟΥΣΙΑ θα γίνει το 2018, αρα είμαστε ΜΕΣΑ στα 3,5 ετη ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
  9. Την ημέρα γέννησης του (21 Ιουνιου) εχουμε την μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου (θερινό ηλιοστάσιο) και ταυτόχρονα μια απο τις ιερότερες εορτές για τους Παγανιστές που έχουν ως επίκεντρο τους την λατρεία του Ηλιου. Αρα και η γέννηση του ΥΙΟΥ της ΑΠΩΛΕΙΑΣ είναι λογικό να γίνει την ημέρα αυτή.
  10 . Στις 21/6/1983 (ημερα γέννησης Snowden) συνέβη 3πλη Σύνοδος πλήρης ευθυγράμμισης Ηλιου με τους 3 Πλανήτες (Πλούτωνας – Ποσειδώνας – Ουρανός) μεσω των Πλανητών Κρονου – Γη – Δια αντίστοιχα που είναι αρκετά σπάνια αλλα και είχε λεχθεί απο τον γέροντα Βησσαρίωνα στην Αποκάλυψη που του έκανε η Παναγία.

  http://o-antichristos-apekaly-thi.webnode.gr

  Μου αρέσει!

  1. Πολίτης Χ

   Μερικές επισημάνσεις στα γραφόμενά σου:

   1. Ο Αντίχριστος θα κατάγεται απο «τζακι»! Δεν είναι ο Snowden! Το οτι συμπιπτει ενδεχομένως το όνομά του με το 666, δεν παει να πει οτι θα είναι αυτός….

   2. Το «χαραγμα» θα έχει 3 χαρακτηριστικά: 1. θα είναι στο χερι ή στο μέτωπο, 2. θα είναι ο μοναδικός τρόπος συναλλαγής και, 3. θα καταργήσει το χρήμα. Ούτε η Καρτα του Πολίτη θα είναι το χαραγμα, ούτε οι πιστωτικές/χρεωστικές!

   3. Το 2018 όντως κατι θα συμβει, αλλα ΔΕΝ θα είναι η δευτέρα παρουσία!!! Πρεπει να προηγηθεί ο Γ’ΠΠ για να πεσει πείνα, ωστε να παρουν όλοι το «χαραγμα»! Πρεπει να ερθει η «μητρική εταιρία» που θα αγορασει όλα τα χρεη των κρατων!! Πρεπει τελος πάντων να γινουν κάποια πραγματα πριν τον ερχομό του Αντιχρίστου!!!! Δεν γινονται όλα αυτα απο την μια μερα στην άλλη!!! ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ!!!

   4. Ο Πατήρ Μάξιμος έχει πεσει εξω επανειλημμένως και συνεχιζει να πεφτει!! Κανεις δεν ξερει ποτε θα γινει η ελευση του Αντιχρίστου και η Δευτερα Παρουσία!! Ούτε Άγγελοι, ούτε Δαίμονες!!! Μόνο ο Θεός!!!

   5. Όλα τα υπόλοιπα που γράφεις δεν είναι τίποτα άλλο απο παραλήρημα και τα αποδίδω σε παραπληροφόρηση που έχεις και την οποία κακώς την διασκορπίζεις στο διαδικτυο!!!

   ΥΓ1
   Αυτό που έρχεται είναι η «Νέα εποχή» καθώς τελειώνει η ΝΤΠ οριστικά, αφού το έργο της ουσιαστικά τελείωσε-ολοκληρωθηκε! Το 2012 αφήσαμε την εποχή των Ιχθύων και μπήκαμε στην εποχή του Υδροχόου! Στην εποχή των Ιχθυων γινονταν όλα μυστικά και κρυφα, για αυτο υπήρχαν οι μυστικές καστες όπως οι ILLUMINATI, η Bildeberg, η Μασωνία κλπ. ενώ στην εποχή του Υδροχόου θα γίνονται όλα φανερα και δεν θα υπαρχει λόγος να μενουν κρυφοί όλοι αυτοι, αφού ετσι και αλλιως ο ρόλος τους τελείωσε!

   ΥΓ2
   Πώς θα είναι η Νέα Εποχή;;;;
   Αυτό που έρχεται είναι ένα Οργουελικό Μέλλον, του «μεγαλου αδερφού», του καταναγκασμού και του ελεγχου! Για να καταλάβεις, διαβασε το 1984 του Τζορτζ Όργουελ ή δες την ταινία της δεκαετίας του 1930 (του 30′παρακαλω….) με τιτλο METROPOLIS !!!!

   Ο Θεός μαζί σου!

   Μου αρέσει!

   1. Ας περιμενουμε τα γεγονότα αγαπητε μου να ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ για την αλήθεια των γραφομένων και την πηγή τους….Να θυμηθούμε το όνομα EDWARD SNOWDEN ωστε οταν τον δούμε σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟ να ξέρουμε οτι ειναι Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ και δεν θα πρέπει να τον προσκυνήσουμε ουτε να λάβουμε το ΧΑΡΑΓΜΑ που θα μας δώσει επάνω μας..

    σε χαιρετω

    Μου αρέσει!

   2. Σικελιώτης

    Το αρχικό άρθρο του Αχχιλέα Ηροδότου είναι σωστό
    Πολίτη κάνεις ορισμένα λάθη, πιστεύω όχι εσκεμμένα.Είδα το σχόλιό σου εδώ και σκέφτηκα να παρέμβω
    http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2015/08/2015_9.html#links

    Νέα Εποχή και Νέα Τάξη δεν είναι διαφορετικά πράγματα. Η Νέα Εποχή είναι η πνευματικότητα της Νέας Τάξης με τελικό σκοπό την Πανθρησκεία. Σχετικά στοιχεία σε ένα κλειδωμένο νήμα εδώ

    http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=8&t=270838&sid=88b5e95e304931d47fd6866bd6160387

    Η πνευματικότητα της Νέας Τάξης (Νέα Εποχή) δεν είναι κάτι καινούριο. Ο Δαρβινισμός και ο Νιτσεϊσμός
    ήταν η αρχή. Ο υπεράνθρωπος του Νίτσε και του Χίτλερ ήταν ο άνθρωπος θεός από μόνος του.
    Η Νέα Εποχή είναι μίγμα Εβραϊκής Καμπάλα (Βαβυλωνιακή στην πραγματικότητα) με ανατολικές Θρησκείες. Δεν είναι τυχαίο ότι οι παγανιστικές δήθεν πατρώες θρησκείες ενσωματώνουν ανατολικά στοιχεία. Η Νέα Εποχή αριθμεί ήδη 200 εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο, χωρίς να γνωρίζουν
    τι πρεσβεύει αυτή η Θρησκεία. Δεν είναι κάτι ενιαίο, αλλά αποτελείται από διαφορετικά κινήματα.
    Στην Ελλάδα την έφερε ένα πρόσωπο μη υπαρκτό ο ΤΡΑΪΑΝΟΥ που είναι συγγαρφέας βιβλίων, έχει ιδρύσει κόμμα αλλά δεν υπάρχει η φωτογραφία του πουθενά.

    To 2012 που γράφεις είναι λάθος γιατί η Νέα Εποχή επίσημα έχει ξεκινήσει παλαιότερα.
    Αρκεί να θυμηθείς τους Εικονοκλάστες της δεκαετίας του 80, τον ύμνο της Ισημερίας στο Καλλιμάρμαρο το 85 με 500 παιδάκια με μασονικές ποδιές, τα εγκαίνια της Αλομίνας στη Βοιωτία με τον Ανδρέα Παπανδρέου
    η προβολή άθεων ταινιών τη δεκαετία του 80 κ.α

    Σχετικό βιβλίο με πηγές για τη δεκαετία του 80

    Click to access pyramida_tis_shambala.pdf


    Ο Πατέρας Μάξιμος στην ουσία γελοιοποιεί την Ορθοδοξία γιατί πράττει σαν τους Ιεχωβάδες

    Για την ιστορία το γκρέμισμα της Νέας Εποχής του Υδροχόου ξεκίνησε το 1993

    Σικελιώτης

    Μου αρέσει!

  2. αθανασια

   ειναι πολυ κοντα τα γεγονοτα.οι χριστιανοι πρεπει να φυγουμε στα βουνα για να σωθουμε.ετοιμαστειτε ψυχολογικα αδερφια.ο θεος μαζι μας.ευχομαι να μας φωτισει ο κυριος

   Μου αρέσει!

  3. Pan

   Φίλε Ιωάννη, αδερφέ αυτά που σκέφτεσαι μην τα διαδίδεις τόσο χύμα. Όπως σου έγραψε κι άλλος, κανείς δεν ξέρει πότε θα γίνουν αυτά, ούτε άγγελοι ούτε δαίμονες. Ο Θεός ξέρει.
   Το να ασχολούμαστε συνέχεια με το πότε θα έρθει μας φάει το τέρας μόνο κακό μας κάνει.
   Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να παλεύουμε καθημερινά ώστε να πατάξουμε την ολιγοπιστία μας, να διώξουμε τον παλαιό εαυτό μας, να ξαναγεννηθούμε επιτέλους και να μιμηθούμε τον Κύριο. Αυτός μας έδειξε τον δρόμο ο οποίος είναι καθόλου εύκολος. Αυτός είναι η αλήθεια και η ζωή.
   Αν καθαρίσουμε την καρδιά μας και τον κρατήσουμε μέσα μας τι έχουμε να φοβηθούμε, τίποτα απολύτως.
   Ας έχουμε φόβο Θεού καλύτερα κι ας γίνει το θέλημα Εκείνου. Ελθέτω η Βασιλεία Σου γενηθήτω το θέλημα Σου… Έτσι δεν λέμε στην προσευχή; Ε ας το πιστέψουμε αφου το επικαλούμαστε,αν το επικαλούμαστε.
   Εμείς εκεί πρέπει να εστιάσουμε και να μην κάνουμε πίσω ότι και να γίνει. Εκείνος έδωσε την ζωή Του για όλους μας. Εμείς τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή; Ο καθένας από μας ξεχωριστά! Ένας από μας αλλάζει, δεκάδες άλλοι αλλάζουν γύρω μας.
   Τέτοια μηνύματα θα έπρεπε να διαδίδεις αγαπητέ κι όχι για το αν θα είναι ο Σνόουντεν ο αντίχριστος ή ο χ και ψ. Λες και θα αλλάξει κάτι αν είναι ο ένας ή ο άλλος. Αυτό που αντιπροσωπεύει είναι το ζητούμενο για μας κι όχι ποιος θα είναι ουσιαστικά.
   Μ αγάπη στα λέω.

   Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s