Η εγκύκλιος του Πάπα και η θεοποίηση του Λούσιφερ [Βίντεο]

egkiklios-tou-papa-theopiisi-tou-lousifer-700x360

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ο Πάπας της Ρώμης αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα την νέα του εγκύκλιο εγκαθίδρυσης της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Πριν όμως από αυτό, είχε προηγηθεί μια άλλη πολύ σημαντική εξέλιξη που δείχνει και τις πραγματικές προθέσεις του Ποντίφικα.

Στις 27 Απριλίου του 2014 έγινε μια σημαντική τελετή στο Βατικανό παρουσία του νυν Πάπα και του απερχόμενου Πάπα. Το σημαντικό στοιχείο αυτής της τελετής, την οποία είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν εκατομμύρια πιστοί στην παπική εκκλησία και όχι μόνο, ήταν ότι για πρώτη φορά ο Λούσιφερ, δηλαδή ο Εωσφόρος, δηλαδή ο Διάβολος, ανακηρύχτηκε ως Θεός. Ήταν μια συγκλονιστική ανακοίνωση που έγινε δημόσια μπροστά στις χιλιάδες που παραβρίσκονταν στην πλατεία του Βατικανού και που απευθύνονταν σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η ψαλμωδία στον Λούσιφερ έρχεται τελείως αντίθετη με ότι έχει γραφεί στην Βίβλο για τον Λούσιφερ και αυτό δείχνει ακόμα πιο πολύ την σημασία αυτής της τελετής στο Βατικανό.

Ο Λούσιφερ είναι ο εκπεσών άγγελος, είναι ο Διάβολος, είναι ο «έξω από εδώ», είναι ο «άρχοντας του σκότους». Don’t be deceived by those who call Him God = Μη ξεγελιέστε από εκείνους που τον αποκαλούν Θεό!

Το βίντεο τελειώνει με δηλώσεις πιστών στην πλατεία του Βατικανού υπέρ της πανθρησκείας, δηλαδή της επιβολής της Νέας Τάξης.

Ο Πάπας σχεδιάζει την ένωση όλων των θρησκειών υπό το σκήπτρο της Ρώμης σε μια παγκόσμια θρησκεία- πολτός των ανθρωπίνων ψυχών, με την λατρεία του Λούσιφερ και αυτό σχεδιάζει να το επισημοποιήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην ιστορική, όπως χαρακτηρίζεται, ομιλία που θα κάνει στον ΟΗΕ.

Αξίζει να γνωρίζουμε με ποιον συνομιλούν οι Ορθόδοξοι ιεράρχες και πολύ περισσότερο ο προκαθήμενος του Φαναριού.

Αλλοίμονο μας!

Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

http://apocalypsejohn.com

4 σκέψεις σχετικά με το “Η εγκύκλιος του Πάπα και η θεοποίηση του Λούσιφερ [Βίντεο]

  1. Πολίτης Χ

   Δεν καταλαβαίνω την εμμονή σου με τον Snowden…

   Για σκεψου λίγο…. είναι δυνατον ενας επικηρυγμένος πρώην πράκτορας της NSA και καταζητούμενος από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για προδοσία, να κυβερνήσει τον κόσμο ;;;;

   Μου αρέσει!

   1. O Edward Snowden με τις μεχρι στιγμής αποκαλύψεις του έχει ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ολες τις υποθέσεις κατασκοπείας κίνησης του διαδικτύου που έκαναν οι υπερδυνάμεις ΗΠΑ – Μεγάλη Βρετανία και έχει ΠΛΗΞΕΙ σε πολυ μεγάλο βαθμό το ΚΥΡΟΣ τους. Επίσης το γεγονός οτι έχει πάρει άσυλο απο την ΡΩΣΙΑ, δίνει ενα μεγάλο πλεονέκτημα στην ΡΩΣΙΑ στις επερχόμενες εξελίξεις οπου θα έχουμε την ΒΥΘΙΣΗ ΤΩΝ 2 ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ ΗΠΑ-ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ «ΕΤΕΡΟΥ ΚΕΡΑΤΟΣ» που μας λέει ο προφήτης Δανιηλ δηλ. της ΡΩΣΙΑΣ. Ετσι με τις αποκαλύψεις που έχει κάνει θα φαίνεται στα μάτια του κόσμου ως ενας ανθρωπος που ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ και ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ αλλα και είναι ΕΧΘΡΟΣ των «ΚΑΚΩΝ» της υπάρχουσας τάξης πραγματων.Ο Διάβολος θα προσπαθήσει να εγκαθιδρύσει την τελική του ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ στηριζόμενος στην ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ , κατι που ειναι γνωστό απο τα πρωτόκολλα των Σοφων της Σιων, κατι που πολυ έντονα δείχνει να ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ο Snowden με τις αποκαλύψεις που έχει κάνει αλλά και τις προτάσεις για ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ στις διαδικτυακές επικοινωνίες.
    Ο Αντίχριστος συμφωνα με τους Αγιους μας θα δείξει το ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ στα πρώτα χρόνια της εμφάνισης του και αυτο βλέπουμε να συμβαίνει με τον Edward Snowden, είναι παντα στην επικαιρότητα ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ έχει λάβει πολλα βραβεία και σε πολλές χωρες θεωρείτε ΗΡΩΑΣ καθως με τις «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» του «ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ» τις ενέργειες της ΔΙΑΒΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΗΠΑ-ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ. Επίσης και ο ιδιος ο Κυριος μας μίλησε για την ΠΛΑΝΗ που θα υπάρχει στα Εσχατα χρόνια και αυτο επιβεβαιώνεται με την ΑΝΑΔΕΙΞΗ του SNOWDEN που αυτη τη στιγμή ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ άνθρωποι έχουν ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ τον ΥΠΟΥΛΟ ΡΟΛΟ του καθως και Πνευματικοί άνθρωποι (Μοναχοι, Κληρικοί, Θεολόγοι κτλ) ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΣΤΕΙΟ το ενδεχόμενο να είναι ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.
    Ο ΘΕΟΣ ως Πανσοφος και Πανάγαθος δεν θα μπορούσε να μας αφήσει στα σκοτάδια και ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ εγκαίρως (απο τον Ιούλιο 2013) για το πρόσωπο του Αντιχρίστου.

    ΓΙΑΤΙ Ο SNOWDEN ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ?
    1. Γεννήθηκε το 1983 ,υπάρχει 3πλη ορθόδοξη μαρτυρία οτι ο Αντίχριστος γεννήθηκε τότε.
    2. Εμφανίσθηκε δημόσια στα 30 του χρόνια, ξαφνικα το 2013(κι έγινε αμέσως παγκοσμίως γνωστός και από τότε δε σταμάτησε να απασχολεί καθημερινως τα ΜΜΕ), οπως ακριβως και ο Χριστός ξεκίνησε το εργο του στα 30 του χρόνια. Για το ξαφνικό της δημόσιας εμφάνισης του μας έχουν μιλήσει Πατέρες της Εκκλησίας οπως και για την εμφάνιση του Αντιχρίστου το 2013 (Πατέρας Μαξιμος – 2006 ) μαζι με την ΘΕΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ αυτης της αλήθειας.
    3. Απο το ονομα του βγαίνει το 666 με σοφό τρόπο.
    4. Απο το ονομα του EDWARD JOSEPH SNOWDEN προκύπτει λεξαριθμικά 222, που είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ αριθμός για τους Εβραίους ερμηνεύεται ως ΑΡΧΗ ΕΥΛΟΓΙΑΣ και ΕΚΛΕΚΤΟΣ…!!!
    5. «Iωσηφ» ονομάζονταν αυτός που ενωσε ολες τις φυλές του ΙΣΡΑΗΛ και ηταν άρχοντας της εποχής του και αυτός ξεκίνησε το εργο του στα 30 του χρόνια..
    6. Απο το κήρυγμα του που ειναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ (ΗΠΑ – ΒΡΕΤΑΝΙΑ) και υπόσχεται ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κτλ κτλ και το οτι ειναι ΑΡΙΣΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ καθως για το σφραγισμα θα απαιτηθεί ΥΨΗΛΗ τεχνολογία…!!!
    7. Τα γεγονότα γυρω μας αλλα και η αναμονή των Εβραίων για Μεσσία σύντομα..
    8. Απο πολλά στοιχεία προκύπτει οτι η Β’ΠΑΡΟΥΣΙΑ θα γίνει το 2018, αρα είμαστε ΜΕΣΑ στα 3,5 ετη ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
    9. Την ημέρα γέννησης του (21 Ιουνιου) εχουμε την μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου (θερινό ηλιοστάσιο) και ταυτόχρονα μια απο τις ιερότερες εορτές για τους Παγανιστές που έχουν ως επίκεντρο τους την λατρεία του Ηλιου. Αρα και η γέννηση του ΥΙΟΥ της ΑΠΩΛΕΙΑΣ είναι λογικό να γίνει την ημέρα αυτή.
    10 . Στις 21/6/1983 (ημερα γέννησης Snowden) συνέβη 3πλη Σύνοδος πλήρης ευθυγράμμισης Ηλιου με τους 3 Πλανήτες (Πλούτωνας – Ποσειδώνας – Ουρανός) μεσω των Πλανητών Κρονου – Γη – Δια αντίστοιχα που είναι αρκετά σπάνια αλλα και είχε λεχθεί απο τον γέροντα Βησσαρίωνα στην Αποκάλυψη που του έκανε η Παναγία.

    http://o-antichristos-apekaly-thi.webnode.gr

    Μου αρέσει!

 1. Το βιντεάκι φαίνεται να είναι δημιούργημα προτεσταντικής παρατάξεως πράγμα που δηλώνει την πλήρη αδυναμία τους να καταλάβουν την εξέλιξη και ιστορία της λατινικής υμνογραφίας ως φιλολογικό είδος.
  Ο κατά τα άλλα αιρετικός παπικός ψάλτης (;), αναφέρεται σε ουράνια σώματα. Το λατινικό κείμενο το οποίο ανέγνωσε ο ψάλτης τους έχει ως εξής:

  Flammas eius Lucifer matutinus invéniat
  ille, inquam, Lucifer, qui nescit occásum
  Christus Fílius tuus,
  qui, regréssus ab ínferis, humáno géneri serénus illúxit,
  et vivit et regnat in sæcula sæculórum.

  Θα μεταφράζεται κάπως ως εξής (χωρίς να περιφανεύομαι ότι είμαι ειδικός), και ίσως φιλόλογοι της λατινικής να προσφέρουν μια τελειότερη μετάφραση:

  Οι φλόγες του Εωσφόρου που ξημερώνει,
  Ο αυτός λέγω, ο εωσφόρος (φωτοφόρος) ο ανέσπερος,
  ο Χριστός ο Υιός σου,
  Επιστρέφων εκ νεκρών
  Και φωτίζων πάσιν ανθρώποις
  Ζει και βασιλεύει εις τους αιώνας των αιώνων.

  Στο κείμενο αυτό ο ύμνος απευθύνεται στην Θεοτόκο, και ονομάζει τον Χριστόν εωσφόρο διότι φέρνει το φως της ημέρας. Είναι λίγο δύστροπο το νόημα, αλλά δεν αφορά τον μισάνθρωπο. Ο πάλαι ποτέ Εωσφόρος ονομάζονταν έτσι διότι προμήνυε το αιώνιο Φως του ακτίστου Θεού. Αφού εξέπεσε, δεν αναφέρεται πουθενά στην υμνογραφία ως φωτοφόρος (εωσφόρος) αλλά ως σκοτεινός. Ταπεινή μου γνώμη είναι ότι είναι λάθος να ονομάζουν οι Λατίνοι τον Χριστόν φωτοφόρο, διότι ο Χριστός είναι η αρχή του φωτός (Εγώ ειμί το φως…κλπ.) και όχι απλώς φορέας. Εάν ήταν φορέας τότε συμπίπτει ο ύμνος κάπως με τον νεστοριανισμό.

  Στην καθ’ ημάς υμνογραφία ο όρος αφορά σαφώς τον αστέρα: «Ο προ εωσφόρου εκ Πατρός αμήτωρ γεννηθείς, επί της γης απάτωρ εσαρκώθη σήμερον εκ σου» (Κοντάκιον ΚΣΤ’Δεκεμβρίου). Και το «Εκ γαστρός προ εωσφόρου εγέννησα σε. Ώμοσε Κύριος και ού μεταμεληθήσεται.» Έχει νόημα της αεννάου υπάρξεως του Χριστού ως Υιός και Λόγος του Θεού Πατέρα.

  Αλλά από Λατίνους, οι οποίοι ανέπτυξαν μια περίεργη τριαδολογία, να μη περιμένουμε να πιάνουν τα βαθύτερα νοήματα της υμνογραφίας των μεγάλων θεολόγων υμνογράφων, όπως τον Ρωμανό Μελοδό. Οι προτεστάντες ακόμη πιο άσχετοι και δεν πιάνουν τίποτε από αυτά βέβαια, ενώ μπερδεύουν τα πάντα, και επειδή θέλουν να δικαιολογήσουν την «ανταρσία» τους από τον Παπισμό, συχνά τον κατηγορούν για δαιμονολατρία ως αν να είναι εκείνοι «ορθοδοξότεροι»….

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s