ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ!!

cashless-society-israel-rfid-microchip-mark-of-the-beast-600x350

Η κάρτα του πολίτη, θα έρθει σαν μία καλή ιδέα, ίσως και με καλή πρόθεση,αλλά θα είναι ο προάγγελος του χαράγματος.
Για να μην αισθάνονται, λέει, άσχημα οι φτωχοί, θα δώσουν κάρτα του πολίτη σε όλους. (Και γιατί δεν τους δίνουν λεφτά αντί για κάρτα, όπως εδώ και χρόνια; Γιατί δεν τους βάζουν τα λεφτά στην τράπεζα;)
Αλλά τα «Ζώα της Φάρμας» που μπορούν να πεισθούν (και είναι πολλοί στις μέρες μας) και η Ατζέντα 21 πρέπει να εφαρμοστεί και προβλέπει το «τάϊσμα των φτωχών», χωρίς να τους προσφέρεται εργασία. Η περιθωριοποίηση των ανθρώπων θα προωθηθεί με κάθε τρόπο.
Όλοι για την επιβίωσή τους θα εξαρτώνται από την κάρτα και αργότερα από το χάραγμα.
Πρώτα θα δώσουνε σε όλους μία ηλεκτρονική κάρτα που θα είναι ταυτόχρονα ταυτότητα, διαβατήριο, βιβλιάριο ασθενείας, τραπεζικό βιβλιάριο, δίπλωμα οδήγησης, χρεωστική κάρτα (πορτοφόλι ουσιαστικά) και μέσον αναγνώρισής μας από το δημόσιο, καθώς θα καταργεί την ανάγκη για οποιαδήποτε έγγραφα χρειαζόμαστε για οποιαδήποτε δικαιοπραξία και συναλλαγή με τις υπηρεσίες.
Όποιος χάνει την κάρτα, θα έχει τεράστιο πρόβλημα., αφού αυτόματα θα ακυρώνεται ολόκληρη η ύπαρξή του για το κράτος και αν πέσει η κάρτα σε λάθος χέρια θα του δημιουργούνται απίστευτα οικονομικά και νομικά προβλήματα.
Το τυρακι:
1) Η καρτα του πολίτη θα αντικαταστήσει τις απλές ταυτότητες, τα διαβατήρια, τις πιστωτικές κάρτες, τα βιβλιάρια τραπέζης, τα εκλογικά βιβλιάρια, τα βιβλιάρια υγείας και ενσήμων, τους τίτλους ιδιοκτησίας των ακινήτων, την άδεια οδήγησης και γενικά όλο το χαρτοβασίλειο του 20ου αιώνα.
2) Θα εντοπίζουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα σε περίπτωση απαγωγής, ή αν χαθούν. (βλ. Aber Alert)
3) Θα εντοπίζουμε όλους όσους είχαν κάποιο ατύχημα και έχουν την ανάγκη μας.
4) Η τηλεϊατρική θα πάρει άλλες διαστάσεις και οι πάντες θα έχουν ιατρική εξέταση και περίθαλψη οποιαδήποτε στιγμή από απόσταση.
5) Οι εγκληματίες και οι τρομοκράτες θα εντοπίζονται ακαριαία και κανείς δε θα ξεφεύγει από το νόμο. (Το έγκλημα θα μειωθεί και η αίσθηση ασφαλείας των πολιτών θα αυξηθεί- και καλά…)
6) Θα μειωθούν ή και θα πάψουν να υπάρχουν οι ουρές στα γήπεδα, τους κινηματογράφους, τα θέατρα, τις τράπεζες και τις δημόσιες υπηρεσίες, αφού η καρτα και επομένως η ταυτότητα του καθενός θα αναγνωρίζεται ακαριαία και δε θα χρειάζονται ταμεία με χρήματα, αφού το μικροτσίπ μεσα της θα λειτουργεί και σαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι που θα προσθέτει και θα αφαιρεί πιστωτικές μονάδες (τα χρήματα του εγγύς μέλλοντος) στον τραπεζικό λογαριασμό του καθενός από εμάς.
Τι θα γίνεται αν κάποιος αρνείται να την παραλάβει:
1) Δεν θα έχει χρήματα αφού θα είναι ο μόνος τρόπος παραλαβής του μισθού ή οποιασδήποτε αμοιβής.
2) Δε θα μπορεί κανείς ούτε να αγοράσει ούτε να πουλήσει τίποτε χωρίς την καρτα και αργότερα με το μικροτσίπ στο δεξί χέρι.
3) Αφού δε θα ισχύει καμία άλλη ταυτότητα ή έγγραφο, δε θα μπορεί να αποδείξει κανείς ποιος είναι, δε θα μπορεί να συναλλαγεί με το κράτος, τις εφορίες, υποθηκοφυλάκεια, τράπεζες, νοσοκομεία, φαρμακεία κτλ.
Κοινώς δε θα μπορεί να ζήσει ούτε να υπάρξει παρά μόνον αν πάει να ζήσει σαν ερημίτης στα βουνά.
4) Όποιος δεν πάρει το μικροτσίπ, προπαγανδιστικά θα θεωρηθεί εχθρός της ανθρωπότητας και τρομοκράτης διότι δε θα συνεργάζεται (υποδουλώνεται) με (σ)τις «αρχές» για τον έλεγχο και την πάταξη του εγκλήματος και της τρομοκρατίας. Θα τιμωρείται με ποινή φυλάκισης όπως θα ορίζει ο ειδικός «τρομονόμος» που σίγουρα θα ψηφιστεί για τις περιπτώσεις αυτές.
4) Η δικαιολογία που θα βρουν είναι «ότι το βασικότερο ανθρώπινο δικαίωμα είναι να προστατεύεται από τους τρομοκράτες και τους εγκληματίες», οπότε όλοι πρέπει να συνεργαστούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Όποιος δεν θέλει την καρτα και εν συνεχεία το μικροτσίπ στο χέρι του θα είναι εχθρός της κοινωνίας.
Αποκάλυψη του Ιωάννη
16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν
17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.
18 ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´.
Απόδοση:
Και θα τους κάνει όλους και τους μικρούς και τους μεγάλους και τους πλούσιους και τους φτωχούς και τους ελεύθερους (επαγγελματίες) και τους δούλους (υπαλλήλους) να τους δώσουν χάραγμα πάνω στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπό τους, για να μην μπορεί κάποιος να αγοράσει ή να πουλήσει παρά μόνο όποιος έχει το χάραγμα, με το όνομα του θηρίου ή τον λεξάριθμο του ονόματός του. Νά η σοφία. Όποιος έχει μυαλό ας υπολογίσει τον αριθμό του θηρίου, διότι είναι αριθμός ανθρώπου και ο αριθμός του είναι 666.
Παρτε τις αποφάσεις σας!!!

Πολίτης Χ

2 σκέψεις σχετικά με το “ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s