Προφητικά μηνύματα για την επίθεση στο Παρίσι (ΒΙΝΤΕΟ)

inside

Advertisements

3 σκέψεις σχετικά με το “Προφητικά μηνύματα για την επίθεση στο Παρίσι (ΒΙΝΤΕΟ)

 1. Πολίτης Χ

  Αποφάσισαν να επιβάλλουν τα μέτρα καταστολής που επιθυμούν σε βάρος της ανθρωπότητας, και αυτό επιτυγχάνεται, μέσω της χειραγώγησης, της πλύσης εγκεφάλου και του έλεγχου του νου, με την έγκριση της μάζας του κόσμου. Το πέτυχαν! Με τους Ευρωπαίους και μη πολίτες να επικροτούν τις αποφάσεις αυτές υπό τον φόβο νέων τρομοκρατικών χτυπημάτων.

  Και να που ο πρόεδρος της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ Μιχάλης Κωσταράκος «πήρε εντολή» από την Ύπατη Εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής, Ασφάλειας και ‘Αμυνας Φεντερίκα Μογκερίνι «να έχει έτοιμο το σχέδιο για τον Ευρωστρατό σε έξι μήνες»!

  Και να που λίγες μέρες πριν ο «επίτροπος αρμόδιος» για θέματα Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων Δημήτρης Αβραμόπουλος πρότεινε τη δημιουργία μιας Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Πληροφοριών, μετά τις «τρομοκρατικές επιθέσεις» που έφεραν στο φως τις «ελλείψεις στη συνεργασία μεταξύ των μυστικών υπηρεσιών».

  Οι πολίτες συνηθίζουν σιγά σιγά την ιδέα του στρατιώτη με το δάχτυλο στην σκανδάλη να κυκλοφορεί ανάμεσα τους, για το… «καλό τους».
  Η ΝΤΠ, μέσω των μηχανισμών της, εκμεταλλεύονται χωρίς κανένα ίχνος ανθρωπιάς και δισταγμού τον ανθρώπινο πόνο και φόβο για να επιβάλει τα σχέδιά της. Έρχεται η ώρα για την ευρεία μάζα του κόσμου να χειραγωγηθεί, καθώς και οι ηγέτες τους, για την επίτευξη ενός επιπλέον συγκεκριμένου σκοπού…
  Τα περισσότερα κράτη στον κόσμο είναι υπερχρεωμένα και δανείζονται. Οικονομικά έχουν κατακτηθεί, πλην ελαχίστων, και περνούν μνημόνια και νόμους της ΝΤΠ η οποία τα επιβάλλει!

  Σε αυτό το χρονικό σημείο, η μάζα θα δεχθεί αδιαμαρτύρητα όποια «ασφάλεια» θα της προσφέρουν οι κυβερνήσεις. Οι πολίτες συνηθίζουν σιγά σιγά την ιδέα του στρατιώτη με το δάχτυλο στην σκανδάλη να κυκλοφορεί ανάμεσα τους, για το καλό τους.

  Η ΝΤΠ που κρύβεται πίσω από αυτές τις επιθέσεις, διαχρονικά, θελουν να ολοκληρώσουν το «μάντρωμα» στην Φαρμα των Ζώων του Όργουελ μέσω της απειλής της τρομοκρατίας, διότο μόνο μέσω αυτής μπορούν να πιέζουν κυβερνήσεις και να περάσουν τις «Αμερικανικές» (δήθεν) απαιτήσεις, που δεν ικανοποιήθηκαν μέσω της διπλωματικής ή άλλης οδού, δηλαδή μεσω Κυβερνήσεων Ανδρείκελων.!

  Πηγές:
  http://www.onalert.gr/stories/entoli-pros-kostarako-fere-mas-sxedio-eurostratou-se-ena-examino/46329

  http://www.amna.gr/article/95307/Ti-dimiourgia-mias-Europaikis-Ypiresias-Pliroforion-proteine-o-D.-Abramopoulos

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s