Τι θα πάθεις άμεσα αν κόψεις το τσιγάρο !

images

Όπως γνωρίζεις κάπνιζα σαν τραίνο , αν θυμάσαι σε όλα τα βίντεο μου άκουγες το χαρτάκι να ρολαρει και τον αναπτήρα να βογκάει… !

Κάπνιζα για 32 χρόνια ..και μπορώ να πω ότι αν δεν με έκοβε ..δεν θα το έκοβα γιατί απλά μου αρέσει το κάπνισμα… και μου αρέσει πολύ!

Άλλα όταν παραξηλώνεις κάτι …δεν μένεις ατιμώρητος !

Έπαθα μια ασθένεια που την έχουν το 50% των καπνιστών και δεν το γνωρίζουν !

ΧΑΠ… ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ … Μάλιστα σε κάποιο σχόλιο ένας άγνωστος σε μένα αναγνώστης μου είχε γράψει….Κόψε το κάπνισμα ακούγεται από το μικρόφωνο η ΧΑΠ!

Να ευχαριστήσω αυτόν τον άγνωστο φιλο …γιατί το σχόλιο του ..και κάτι γκαζιές που έκαναν τα πνευμόνια μου στον ύπνο ..με έκαναν να πάω να εξεταστω! Μεγάλο θέμα για μένα η οικειοθελής προσχώρησή σε ιατρείο μιας και είμαι παλιός καουμπόη που θέλει να πεθάνει όρθιος μέσα στις μπότες του…και το πιο βαρύ φάρμακο που έχω δεχτεί είναι η ασπιρίνη!

Μην στα πολυλογώ … Η ΧΑΠ είναι μια απλή ασθένεια …πιο απλή δεν γίνεται …αν έχεις ξεκινήσει και έχεις μπει στην ΧΑΠ και δεν το κόψεις μαχαίρι ..απλά γνωρίζεις το πότε και το πως θα ψοφησεις!

Επειδή λοιπόν καουμπόης με μάσκα οξυγόνου και μπότες χεσμενες δεν παει …το έκοψα !

Τώρα ..θα φανώ λίγο σαν όλους αυτούς που έβριζα τόσα χρόνια αλλά …τι να κάνω είναι αλήθεια …

..Είναι και γ@μω τις φάσεις αν το κόψεις …ΤΕΛΟΣ!!!

Καταρχάς αν καπνίζεις χρόνια έχεις μια δυναμική του 12% πχ..και νομίζεις ότι αυτός είσαι…και μάλιστα οτι είσαι και λιοντάρι!!…Πρέπει να κόψεις το φρένο …το χειρόφρενο…το σεβροφρενο …που σε κρατά ..για να καταλάβεις ποιες είναι οι δυνάμεις σου!

Πχ εγώ δηλαδή που για 32 χρόνια είχα κολλημένο το φρένο στο πάτωμα…δεν είχα αναγνωρίσει ποτέ τον εαυτό μου πως θα ήμουν χωρίς φρένο!!

Ειλικρινά….όσο και να θέλω να κάνω ένα στριφτουλι ακόμα συνοδευόμενο με μια ρακί …δεν θα το ξανακάνω ποτέ….γιατί αυτή την δύναμη που έχω σήμερα …ξαφνικά…μέσα σε 30 μέρες ..δεν την ξαναχαριζω σε κανένα τσιγαροφρενο!

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και περήφανος που το έκοψα και έδωσα στον εαυτο μου την ευκαιρία να γνωριστούμε..αλλά και να βάλουμε μαζί πια στόχους που ούτε μπορούσα ποτέ να ονειρευτό!

Δεν στα πρήζω άλλο…δες το βίντεο ..για το τι θα πάθεις με το που το κόψεις ..

Έφτιαξα μια ιστοσελίδα σήμερα με προϊόν που βοηθά πολύ …αν σκέφτεσαι να το κόψεις … αυτό θα σου δώσει την έξτρα δύναμη και υπομονή να αντέξεις τις λίγες δύσκολες μέρες….εγκεφαλικό είναι το παιχνίδι !

Πρόσεξε…την σελίδα την έφτιαξα από την χαρά μου και την σκέψη ότι θα μου άρεσε η δουλειά μου να έχει να κάνει με κάτι πολύ καλό για τους άλλους…δηλαδή ξεκάθαρα χέστηκα αν θα αγοράσεις … έχω τρόπους να την δουν αυτοί που ψάχνουν για να το κόψουν…. Εδώ απλά λέω μπας και κάνω κανένα να αποφύγει τη ΧΑΠ!

ΑΑ αν καπνίζεις φιλαράκο από παιδί…πριν τα 18 ..κανε μια χάρη στην Ζωή σου και πήγαινε να κάνεις μια Σπιρομέτρηση…άμεσα .. για να μην κλαις σε μερικά χρόνια !

Κόψε το κάπνισμα εύκολα

Υ.Γ Μην νομίσεις ότι την θεωρία μου για το τσιγάρο… ότι θέλουν να μας το κόψουν σε όλους γιατί κάτι εμποδίζει… ότι την ξέχασα! Καθόλου ..και μάλιστα σκυλομετανιωνω που δεν είχα λίγο μέτρο ώστε σήμερα να μπορώ να κάνω 5 την ήμερα ! Και ο γιατρός λέει στους αθλητές ότι λίγα την ημέρα μπορεί να κάνουν και καλό…! Αν είσαι από τους ανθρώπους που καπνίζουν τόσο όσο ο οργανισμός τους μπορεί να επεξεργάζεται …τότε είσαι τυχερός άνθρωπε μου!

Αν μπορείς να κρατήσεις και να κάνεις μόνο τα τσιγάρα απόλαυσης…δηλαδή 4-5 ήμερα …τότε είσαι ο καλύτερος!

Είμαι σίγουρος ότι το τσιγάρο κάτι εμποδίζει από αυτά που θέλουν να μας κάνουν «αυτοί» αλλά ακόμα δεν έχω ανακαλύψει τι… ελπίζω να μην το ανακαλύψω με πάθημα τώρα που δεν «προστατεύομαι»…χμμμμ ρε λες να με έκαναν καθιστή πάπια;

Εν πάσι …για όλους όσους πρέπει ..για όλους όσους πέρασαν την κόκκινη γραμμή … για της μέλλουσες μητέρες που θέλουν να κόψουν το κάπνισμα τσεκάρετε την σελίδα μου που την έφτιαξα με πολύ χαρά … κόψε το κάπνισμα τώρα !

Stranger…

katohika.gr

3 σκέψεις σχετικά με το “Τι θα πάθεις άμεσα αν κόψεις το τσιγάρο !

Σχολιάστε