Έτοιμο το εγχειρίδιο κατά της κάρτας του πολίτη

Untitled-10000

Αδέρφια το εγχειρίδιο είναι έτοιμο.

Όποιος το χρειάζεται παρακαλώ να μας στείλει email στο sxedio.omega@gmail.com..

Ελπίζουμε να μην μας χρειαστεί ποτέ το βιβλίο αυτό αλλά η γνώση που περιέχει δεν πρέπει να λείπει από κανέναν..

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αδερφό devamaria1 γιατί χωρίς αυτόν δεν θα ήταν δυνατή η υλοποίηση του βιβλίου

Αχιλλέας Ηροδότου

5 σκέψεις σχετικά με το “Έτοιμο το εγχειρίδιο κατά της κάρτας του πολίτη

 1. κανένας

  Πρέπει να οργανωθεί ο κόσμος για να αρνηθεί να τις παραλάβει.
  Ας ξεκινήσουμε με την άρνηση και βλέπουμε για μετά.
  Ότι συγκέντρωση και να γίνει δε θα μαζευτεί ο κόσμος που μαζεύτηκε για τα μνημόνια ( τη συνέχεια τη γνωρίζετε) γιατί πολλοί πιστεύουν ότι δεν αποτελεί κίνδυνο.
  Ο νόμος θα περάσει όπως πέρασαν και τόσα άλλα.

  Μου αρέσει!

  1. ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ….ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ..ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ 666 ΠΑΝΩ ΜΑΣ..ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ…!

   Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος

   O ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠΕΚΑΛΥΦΘΗ 1983-2013
   ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ == EDWARD JOSEPH SNOWDEN == 666

   Ο αναμενόμενος ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ για εμας τους Χριστιανούς Ορθόδοξους ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ……..
   ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ το 1983 ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ 2013 , θα αναλάβει ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΙΚΟ ΡΟΛΟ στο ερχόμενο χρονικό διάστημα οπότε και θα κυριαρχήσει για 3,5 καιρούς ,οπως μας λένε η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ και ολοι οι ΑΓΙΟΙ μας και στην συνέχεια το Πασχα του 2018 θα καταργηθεί απο τον ΚΥΡΙΟ μας στην ΔΕΥΤΕΡΗ του ΠΑΡΟΥΣΙΑ.
   Βρισκόμαστε ηδη στις 1260 ΕΣΧΑΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ και ήδη το πρώτο ΟΡΑΤΟ βήμα του Διαβόλου για το διάστημα των Εσχάτων Ετων – ΜΕΓΑΛΗΣ ΘΛΙΨΗΣ συνέβη στις 30 Νοεμβρίου με την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΑΠΑ – ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ.
   Στο ερχόμενο χρονικό διάστημα αναμένονται να συμβούν ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ και με την ολοκλήρωση αυτων ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ – ΣΩΤΗΡΑΣ κατέχοντας τόσο την Πολιτική εξουσία αλλα και την ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ εξουσία καθώς θα έχει αλλοιώσει-διαβάλλει την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ που θα την χρησιμοποιήσει μονον ως προσωπείο , θα έχει συμπτήξει ολες τις αιρέσεις-θρησκείες σε μια ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ και στην πράξη θα διοικούν οι Οικουμενιστές Επίσκοποι. Φυσικά ο ΘΕΟΣ θα «κολοβώσει» περαιτέρω τις ημέρες της Μεγάλης Θλίψης (1260) πάντα για ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΛΟ ωστε να μας δώσει ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ.
   Στο αμέσως ερχόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ξεκινήσει ο μεγάλος διωγμός ολων οσων πιστεύουν στον ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ μας, για τον λόγο αυτό θα πρέπει να ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ αναλογιζόμενοι ολες μας τις αμαρτίες, να ΚΛΑΨΟΥΜΕ για αυτές να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ερχόμενοι κοντά στον ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ μας ώστε να είμαστε ΑΣΦΑΛΕΙΣ στις ερχόμενες δυσκολίες καθως θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να μας ΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ότι ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ-SNOWDEN είναι o ΣΩΤΗΡΑΣ της ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ και θέλει το καλό μας.
   Θα πρέπει να ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΜΕ απο τους ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ Επισκόπους-Ιερείς καθως μετα την ΙΣΤΟΡΙΚΗ συνάντηση Παπα και Οικουμενικού Πατριάρχη η ΨΕΥΔΟ-ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ειναι πολυ κοντα, αυτη θα είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΥΓΗ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ.Επίσης το ερχόμενο χρονικό διάστημα προβλέπεται να έχουμε ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ πολέμους σε κάποια σημεία και γενικότερα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ (ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ)
   Να προσέξουμε γιατι θα αλλαχθεί το σύστημα συναλλαγών ,θα γίνει αχρήματο με χρήση καρτων αλλα θα το προχωρήσουν παραπέρα ώστε οι συναλλαγές να γίνονται ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΣΗ ΚΑΡΤΩΝ και τοτε θα μας πουν «για την ευκολία σας να σας βάλουμε ένα chip στο χερι/μετωπο, δεν είναι τίποτα ,μην ανησυχείτε».
   ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΣΕ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ & ΜΕΤΩΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ (chip) ότι και αν μας πουν, ότι και αν μας τάξουν , καθως υστερα δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας.Eπίσης δεν θα πρέπει ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΘΕΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, οτι και αν μας πουν οσο και να μας τρομάξουν που δολίως ο Ψευδοπροφήτης Παπας Φραγκίσκος θα μας προτρέψει να κάνουμε.O ιδιος ο Κυριος μας μας προτρέπει να προσέξουμε ωστε να μην πλανηθούμε καθως θα μας λένε «εδω είναι ο Χριστός,ελάτε να τον προσκυνήσετε» και θα είναι ολα ΤΟΣΟ ΠΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ που μαζι με τα διαδιδόμενα σενάρια ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ θα κάνουν τα πράγματα πολύ δύσκολα.
   Αν είμαστε κοντα στον ΧΡΙΣΤΟ μας εχοντας ΠΛΗΡΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στην Θεία Βοήθεια τότε θα μας δείξει τον δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσουμε και θα μας καλύψει ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΒΙΟΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

   ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ

   Μου αρέσει!

   1. Πολίτης Χ

    ο snowden είναι ενας επικηρυγμένος πρωην πρακτορας της NSA! Λες να τον κανουν παγκόσμιο ηγέτη;;;;;; Δεν μπορω να καταλάβω πώς αποδεικνύεται οτι αυτος θα είναι ο αντιχριστος… και πώς το τεκμηριώνεις….

    Μου αρέσει!

 2. anonymouse

  Αμα θες να βγάλεις κάποια λεφτά που έλεγες ο καλύτερος τρόπος είναι να πουλάς ντόπιους σπόρους έτσι θα τους ετοιμάζεις να ζήσουν χωρίς την κάρτα του πολίτη και θα βγάζεις τα έξοδα με τον καλύτερο τρόπο θέλει κάποια προετοιμασία άλλα ψάξτο είναι ότι καλύτερο για έμενα κάλα και τα βιβλία άλλα δεν τρώγονται δεν το λέω να υποτιμήσω την δουλιά σας ετσι.Απλα θα πουλούσατε περισσότερα και θα βοηθούσατε να διαδοθούν οι παραδοσιακή σπόροι.Οι περισσότεροι δεν έχουν σπόρους γιατί να μην πάρουν από εσένα από το να πάρουν από εταιρίες θα κάνεις και ένα βίντεο πως ακριβός μπορείς να κάνεις παραγγελία και είσαι ο καλύτερος

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s