Dignity

Chris2_deep-sea5

Είναι πάρα πολλά αυτά που θέλω να σας πω να σας γράψω και να σας συνδέσω. Οπως πάντα όμως, εγω δεν θα σας δώσω μασημένη τροφή και θα σας αφήσω να ψάξετε και μόνοι σας. Επίσης ΘΑ ΤΑ ΠΩ και θα τα γράψω, για να ΜΗΝ γίνουν.

Ξέρω ότι δεν καταλαβαίνετε το πως τα κρυφά σχέδια οταν τα αποκαλύπτεις, «αναιρούν τον ενεργό εαυτό τους» και με λετε βλάκα, χαζό, παλαβό, συνωμοσιολόγο και ότι άλλο σας έρχεται… ΑΛΛΑ εγω νιώθω υπέροχα που ακόμα δεν έχει κάνει σεισμό στην Αθήνα, στην Πάτρα, στην Σαμοθρακη και πουθενά στην Ελλάδα..
και χαίρομαι που δεν έγινε κάτι ΤΡΟΜΕΡΟ στις 23.. και που το Cern δεν έχει ανοίξει τρύπα και που είναι ζωντανός ο Πάπας, και θα χαρώ να βγω ΨΕΥΤΗΣ σε αυτα που σου μεταφέρω απο κάτω.

MC said,
The Cali tsunami is a few days before ww3… The invasion of Iran will be 9 days after the tsunami. Harps attack on Iran is during the end of ww3 which goes for about 10 months. The HAARP disasters always co-incide with an invasion of a country e.g. Lybia 9 days after Jap tsunami The FBI have planned the California tsunami to be several days after the invasion of Iran (WORLD WAR 3). I will provide a 104 hour countdown [tsunami warning] so people have 4 days+ to evacuate the coast. Just a quick update for all my followers who are waiting for the California man-made tsunami. The 104 hour countdown is the only warning I can provide. The FBI want to create a magnitude 9.1+ earthquake and this takes several months to achieve. I will provide a 104 hour tsunami warning again; just like with the Japan tsunami and Christchurch earthquakes. The 104 hour countdown will be sudden but it will provide everyone with a 4-day-window to evacuate. Thanks for your patience. Remember, don’t be scared, be prepared!
—-
Το τσουνάμι της California είναι λίγες μέρες πριν τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο … Η εισβολή στο Ιράν θα είναι 9 μέρες μετά το τσουνάμι.
Το Haarp θα χτυπήσει το Ιράν στα τέλη του WW3 που θα διαρκέσει για περίπου 10 μήνες. Οι καταστροφές του HAARP πάντα συν-συμπίπτουν με μια εισβολή σε μια χώρας, π.χ. Λιβύη 9 ημέρες μετά Ιαπωνικό τσουνάμι. Το FBI έχει σχεδιάσει το τσουνάμι στην Καλιφόρνια για να είναι αρκετές ημέρες μετά την εισβολή του Ιράν (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ 3). Θα σας ενημερώσω 104 ωρες πριν την αντίστροφη μέτρηση [προειδοποίηση για τσουνάμι] έτσι οι άνθρωποι να έχουν 4 ημέρες+ για να εκκενώσουν την ακτή. Ακριβώς μια γρήγορη ενημέρωση για όλους τους οπαδούς μου, οι οποίοι βρίσκονται σε αναμονή για την Καλιφόρνια για το τεχνητό τσουνάμι. Η ώρα της αντίστροφης μέτρησης 104 είναι η μόνη προειδοποίηση που μπορώ να δώσω. Το FBI θέλει να δημιουργήσει έναν 9.1+ σεισμό και αυτό διαρκεί αρκετούς μήνες για να επιτευχθεί. Θα δώσω πάλι μια προειδοποίηση για τσουνάμι 104 ώρες όπως ακριβώς και με το τσουνάμι στην Ιαπωνία και Christchurch σεισμούς. Το 104 ώρα της αντίστροφης μέτρησης θα είναι ξαφνική, αλλά θα προσφέρει σε όλους με ένα 4μέρες-παράθυρο για να εκκενώσουν.
Ευχαριστώ για την υπομονή σου. Θυμηθείτε, δεν πρέπει να φοβάται, να είστε προετοιμασμένοι!

Αυτό το έδωσε ένας χρήστης στο Facebook με το όνομα, Mitchell Coombes.. κάποιοι μπορεί να ξέρουν ποιος είναι.
Η προειδοποίηση για τις 4 μέρες έχει ξεκινήσει και λήγει ξημερώματα Τρίτης 29 09.
Μιλάει για τεχνητό σεισμό στην California. Σήμερα ο Obama σε μια δηλωσή του τόνισε την λέξη Dignity.

Dignity in Simple Gematria Equals: 88
California in Simple Gematria Equals: 88
The New Age in Simple Gematria Equals: 88
και άλλα πολλά… Λες να έδωσε εντολή ??

Μουσικούλα ??? (1088 = 188)

Τα λέμε… από Οκτώβρη… ίσως.

Σημείωση: Τα άσχετα με το θέμα σχόλια, θα τα σβήσω.

Chris_

katohika

4 σκέψεις σχετικά με το “Dignity

Σχολιάστε